Hai noroc si cald in sosete sa va fie!
In primul rand... i-ati scris lui Mos Craciun? Stiti cum, nu? Scrisoare scrisa frumos de mana, impaturita, pusa in plic si lasata pe pervaz, la geam... Ca vine el, o citeste si se duce-n treaba lui... Si daca tu chiar crezi, pe bune, iti si aduce ce ceri... Ma rog...
Intrebari:
1. Cand pica Sfantul Ignatius de Guineea?
2. Oare soricul de porcusor de Guineea e mai scump decat icrele de Manciuria?
3. De cate picioruse porcusori de Guineea e nevoie ca sa faci un castronel decent de piftie?
4. Exista si porcusori de Guineea Bissau?
Asteptam raspunsurile pentru Posta Redactiei, pe adresa ignat coadadepurcel guineea dot guitz!
Dixit!
Foarte tare ideea cu piftia facuta din porcusor de Guineea (Bissau sau Franceza)!!! La cati snobi si fitzosi sunt (mai ales prin Bucuresti) cred ca ar avea un succes fenomenal prin diverse carciumi dup-in (sic!!!) Bucuresti mancati-as! Va dati seama cum s-ar duce, spre exemplu celebrul, fantasticul, fantasmagoricul si malagambisticul Bote cu un batalion de fufe dupa el, intr-o crasme selecta din Capitala sa manance piftie si caltabosi din porcusori de Guineea! Bissau sau Franceza!! Ar imbina perfect fitzele cu traditia romaneasca de Craciun! Plus ca e posibil ca respectivele produse sa aiba mai putin colesterol (zic si eu...habar n-am....)si sa nu le cauzeze la silueta! Propun sa deschidem o astfel de crasma pe Lipscani.
RăspundețiȘtergereBissau sau nu
RăspundețiȘtergere