vineri, 14 octombrie 2011

S-o pipai si sa urlu: ESTE!!

Deci, conform sondajului proaspat incheiat, Eva exista! Doar 4 voturi pentru varianta ca nu exista, din care unul a fost al meu, recunosc. Explicatia votului meu e simpla: Eva e prea faina ca sa fie adevarata, dupa parerea mea... 


In plus, sondajul a fost foarte inspirat pentru ca imi da ocazia sa execut manevrele prevazute in titlu, respectiv pipaitul. Urlatul e optional si depinde de evolutia primei parti a actiunii...


Dixit :)

16 comentarii:

  1. foarte inspirat sondaj.....si o bucurie pentru mine sa aflu ca totusi exist....in ciuda unora care se indoiesc de asta...:)....faza cu pipaitul e de inteles......dar e o dilema pentru mine cine urla?!?!?!!???.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrebarea se pune : De ce ? Astept raspunsuri multiple :)

    RăspundețiȘtergere
  3. As putea sa urlu eu, de exemplu... Ceva de genul: OK! Existi... UNDE E STICLA DE TEQUILA?!?!?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai atunci, cu sticla de Tequila, situatia cu existenta Evei, se transpune factorial, in To Do list... esti sigur ca iti doreti asta? Sa contopesti aceste doua ipoteze, atat de diferite, dar totusi atat de diferite...:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. sau....as putea sa urlu eu....hei...ma pipai!!!.....DECI EXIST!....SI TIE ITI STA GANDUL LA BAUTURA!....chiar....unde e sticla aia de tequila?

    RăspundețiȘtergere
  6. si daca n-o pipai (si nu urli), NU ESTE??

    RăspundețiȘtergere
  7. Din categoria flotari logice: Eva exista independent de pipaitul meu. Cel putin aici, pe blog, avand in vedere ca asa a iesit din sondaje. Nu pipaitul o materializeaza virtual (heh...).
    Iar in realitate... ce sa mai vorbim? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. revenind la subiect si la raspunsurile multiple asteptate si avand in vedere ca eu nu mi-am primit raspunsul.....adica cine?.....exista doua variante.....urla el..."chiar exista!!!!....ce dracu ma fac acum?!?!?!....sau urla ea..."in sfarsit s-a convins ca exist...adica pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. acuma spune sincer, pentru celelate variante cum si de cate ori ai votat? :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce conteaza de cate ori ? Important e ca mi-am impus parerea si am facut 1 sau 2 sau mai multi oameni fericiti ! :))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  11. lol! ala micu necajitu... n-ajunge ca existenta evei e pusa sub semnul intrebarii... tu mai lipseai de pe lista, sa creada anonimii ca tot eu sunt si tu... si probabil si restul celor care comenteaza sau se dau urmaritori ai blogului... deci EL a votat de mai multe ori. EU doar o data!

    RăspundețiȘtergere
  12. EU = eva EL = lebreanu ? :) nu mai tine lumea in suspans :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Ba da! Ca asa vreau eu, sa nu fiu cine vreau si nici Eva sa nu fie cine vrea (nu ca in cazul asta as avea de ales)... Cat despre tine... mi-ai dat un peste de sticla de pus pe televizor, deci imi e destul de greu sa-ti impun ceva. Deci eu si Eva existam, conform sondajelor. Si tu existi si gata!

    RăspundețiȘtergere
  14. Phew - credeam ca doar voi existati .. dar daca exist si eu ... TRAIASCA PESTELE DE STICLA !!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu doriti sa va ajute existenta si un SORICEL PE CUCURUZ? :))))

    RăspundețiȘtergere