joi, 4 august 2011

Eva intre mit si realitate... :D

Mnaseara!

Cum zice si titlul! Am facut sondaj, ca-s chiar curios ce credeti... Unii(unele) mi-au zis din start ca-s talentat ca am putut sa imaginez dialogurile alea, altii(altele) m-au intrebat daca exista... Si altii (altele) au vrut pur si simplu s-o cunoasca sau sa ma felicite. :) Care e adevarul? Sunt cativa care-l stiu... Da' suna interesant si sa aflu parerea restului lumii. :D

Dixit!

P.S.: O s-o intreb si pe Eva daca vrea sa voteze si cum :))

20 de comentarii:

  1. btw... sondajul a fost ideea Evei :))

    RăspundețiȘtergere
  2. mane, daca e decat in imaginatia ta, ocazional preluand controlu, o sa ma trezesc cu tine venind la beri in blugi cu talie joasa si maieo cu buricu` la vedere?

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci matematic vorbind ... daca Eva nu-i reala ? Cine i-a dat marul` lui Adam ?
    Dar daca Adam a nascocit o EVA , ca sa nu isi recunoasca gresala?
    Si totusi daca Eva exista si si-a recunoscut gresala , nu ar trebui sa fie iertata (1/2) si sa ne intoarcem in RAI , macar pe jumatate ? Asa cu un picior ?
    Iar daca Adam si-a imaginat o EVA , inseamna ca a fost primul vizionar din era Omului ?
    Si daca EVA nu exista , atunci cum ne-am inmultit ?

    Deci in concluzie : Daca EVA exista , exista .
    Iar daca nu exista inseamna ca noi (oamenii) ne inmultim prin diviziune celulara . (reproducere asexuata pentru necunoscatori)

    In concordanta cu lema de mai sus , si pentru ca nu ne inmultim asexuat , EVA exista.

    ( desi ar puta fi un numar irational , cu parte imaginara si reala ) Adica Eva poate fi reala si infrumusetata de imaginatia fiecaruia, depinde cum o privesti si ce sentimente ii porti !

    Pfft ma doare capu` !

    P.s. Oricum ar fi , Traiasca EVA !! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai am fost sabotat . Nu stiu de ce dar cred ca de Eva !! :/ nu mi-a salvat comentariu .... :/ deci sa o luam de la capat :

    Matematic vorbind ... demonstrand prin reducere la absurd :

    Daca Eva nu exista , cine i-a dat marul lui Adam ?
    Daca Eva nu exista , cum ne-am tras la xerox de ne-am inmultit ?
    Daca Eva nu exista , inseamna ca Adam a nascocit o persoana ca sa nu isi recunoasca vina ca a muscat din mar? ( Asta il face primul vizionar din era Omului ? )

    Dar daca Eva exista si si-a recunoscut vina , inseamna ca e 1/2 iertata ? Asta nu inseamna ca ar trebui sa fim cu 1/2 din fiinta noastra in RAI ? * Rai uno due etc etc :))

    Si daca EVA exista si toti ne tragem din ea , inseamna ca e mama noastra a tuturor ?

    Dovada incontestabila parerea mea ca EVA exista , este faptul ca Adam era imbracat doar cu o fruza. Eva ia cheltuit toti banii :)).

    In concluzie :

    Eva exista . Pentru ca oamenii nu se inmultesc ASEXUAT , adica prin diviziune celulara si pentru ca Adam , oricat de vizionar , inteligent si siret putea sa fie si cu orice imaginatie debordanta avea , nu putea sa isi nascoceasca o EVA , decat daca avea undeva candva un model viabil.

    Bineinteles matematic vorbind Eva poate fi un numar irational , cu o parte Reala si una imaginara , de aceea EVA este variabila , in functie de partea imaginara care o creaza , care este influentata de caracterul fiecaruia si de sentimentele "nutrite" pentru Eva .

    Oarecum EVA poate fi si un numar real daca o aduni cu PI sau "e" deoarece nu se stie sigur daca PI+e= un numa real sau irational asa nu putem sa stim nici de rezultatul adunarii Evei cu PI sau e , doar in unele conditii neprevazute , dar acesta este un caz particular despre care doar lebreanu ne poate lamuri :).


    PS. Sa ne traiesti EVA !

    RăspundețiȘtergere
  5. mane, daca e sa preia controlul, o sa vin in fuste lungi, stranse pe talie si solduri si largi la poale si bluze cu umerii goi si buricul discret acoperit :) si epilat regulamentar :D da' o sa evit sa o las sa preia controlul, ca personalitatile multiple si comportamentele schizoide se cam lasa cu internari si io am cam mult de lucru in perioada asta. eventual la iarna...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ala`Micu`Necajitu, pana sa te lamuresc pe tine in legatura cu cazuri particulare, o sa-mi ia cateva zile sa ma lamuresc pe mine insumi in legatura cu schema logica a discursului tau.
    Oricum, din ce ai zis razbate ca totusi Eva exista, deci, desi pana acum nu votasem in niciun fel, m-am decis sa votez DA! M-ai convins... Acu' sper sa n-am scandal cu ea ca am votat de capul meu in loc s-o intreb pe ea daca exista sau nu... Ca e clar ca exista, daca o pot intreba, nu?! :D Dar e la fel de clar si ca nu exista, avand in vedere ca nimeni n-a vazut-o in carne si oase pe cea care a postat pe aici, logata si butonand, ci, poate, doar o actrita pe care am angajat-o sa joace rolul Evei ca sa nu ma fac de ras in fata prietenilor ca tampenia mea a devenit, din temporara si simpatica, permanenta si obsesiva.
    Dixit!
    P.S.: Eva, scoate-ma, ca i-ar m-am bagat in niste explicatii din care nu mai stiu sa ies...

    RăspundețiȘtergere
  7. deci nu preia controlu`, o invoci....

    RăspundețiȘtergere
  8. da, mane! cu user si parola. si de cand are si poza la profil, am si la ce altar sa aprind lumanari... :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eva, bat-o vina!! Ea e vinovata omenirii... :) ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu as fi adaugat la pol si varianta: exista, si ar face bine sa fie cumsecade, ca sa existe si pe viitor :D, dar lebreanu e prea gentleman sa prolifereze amenintari la adresa doamnelor :) eu nu-s!

    RăspundețiȘtergere
  11. mno... daca zic ca exista si e cumsecade si o sa existe pentru tot viitorul, se cheama ca zic ca exista... asa ca zic ca sper sa fie asa :)) desi am votat cu da, inca n-am discutat daca asa e sau nu, ca am fost in pana de imaginatie, deci nu ne-am intalnit... sunt cam confuz... sau nu? oricum, de mic am fost educat sa fiu un gentleman si ma tin de invataturile copilariei. :) ceea ce nu inseamna ca nu zic adevarul. si ce palaria mea ma tot contrazic?!

    RăspundețiȘtergere
  12. normal ca exista! e in toate femeile! de unde si siguranta in ceea ce priveste vesnicia ei? :)
    eva.ro e virtuala!
    si eu fi adaugat la pol: ... asupra realitatii, nevoia de dragoste, de asemenea :)

    RăspundețiȘtergere
  13. eva este inceputul.
    zi tu, nu-s filosoafa?

    RăspundețiȘtergere
  14. si pe mine tot Dl acela mic si necajit m-a convins ca Exist, motiv pentru care am si votat...:)

    RăspundețiȘtergere
  15. mane.....daca eva preia controlul...lebreanu nu mai iese la beri....pentru ca eva nu bea bere.....si apropo....fustele sunt pana la genunchi.....dar pentru ca lebreanu o sa evite preluarea controlului....acum si mai convins ....de frica ca n-o sa-i mai placa berea...:).....o sa poata veni la beri in blugii lui taiati.....si asta doar pentru ca sunt eu cumsecade....:)

    RăspundețiȘtergere
  16. deci e vorba de blugii taiati imediat sub fermoar pe care Yokko a binevoit sa-i numeasca 'porno'... si se pare ca nu se referea la faptul ca am picioare frumoase. desi am :D
    deci tre sa ma mut la postul ala cu increzutii si sa recunosc ca si eu sunt :D revin.

    RăspundețiȘtergere
  17. am revenit! chiar... cum se traduce chestia asta cu revenitul? chiar vii, pleci, dupa care te intorci? ca mie mi se pare ca de prea multe ori 'revenim' de unde nici nu am plecat...
    sunt increzut :) si Eva e o tipa faina, in caz ca nu v-am spus... in caz ca nu v-am spus, va repet: cea mai faina din lume.(punct) ! (si semn de excsxclamare)

    RăspundețiȘtergere
  18. nu pot sa cred.... ce esti in stare sa faci ....doar sa nu-ti arunc blugii aia....

    RăspundețiȘtergere
  19. o sa-i arunci! ti-am promis doar ca-i sacrific pe altarul tau :P

    RăspundețiȘtergere