duminică, 31 iulie 2011

FiCatel VI

1. Avand in vedere ca sondajul s-a fost incheiat, nu s-a fost primit niciun vot negativ si cateva persoane n-au refuzat sa nu voteze...
2. Luand in considerare ca eu insumi sunt fan FiCatel
3. Fara numar

Decid:
A. Sunt presedinte de FanClubFiCatel
II. Toate fanele care doresc sa adere sunt invitate sa o faca printr-un comentariu la acest post.
3 arab de mana. Tot fara numar.
d. regulamentul si programul clubului vor fi publicate la o data ulterioara. oricum, toate adeziunile presupun supunerea neconditionata la regulament, in alb. :D

Dixit!

3 comentarii:

  1. Domnule Presedinte,

    Pe aceasta cale va rog respectuos sa-mi aprobati cererea de a deveni membra a FC FiCatel. De asemenea,in calitate de presedinte, care este, va rog sa-mi spuneti de unde putem procura produse promotionale imprimate cu axiomele idolului nostru si poze cu autograf.

    Va multumesc!
    Semneaza,
    O fana (dolofana)

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnisoara berzelius, tin sa va felicit cu ocazia adeziunii la minunatul fanclub din imaginea scrisa de mai sus (denumit de dvs in mod plastic si Fotbal Club FiCatel).
    Gama de produse promotionale va include sutiene cu push-up cu cupe in forma de maini de FiCatel cu autografe in palma, absorbante zilnice (pentru asigurarea unui consum sustinut si care sa asigure un rulaj financiar suficient pentru sustinerea cheltuielior administrative ale clubului) cu maxime si zicatori misogine, cordelutze si elastice de par cu catzei de profil si multe altele care sunt in studiu la departamentul de cercetare-dezvoltare. Chiip in taci!
    Semnat: eu.

    RăspundețiȘtergere