vineri, 8 martie 2013

Si hipsterii fac ceva mainstream, totusi...

Hai noroc si La Multi Ani sexului slab!

Fara legatura cu ziua de azi ma gandeam mai devreme ca hipsterii astia se caznesc cat mai mult sa nu faca treburi mainstream. Mainstream-ul asta e o chestie destul de subiectiva... Daca e sa traducem exact, ar fi "curentul principal", "mijlocul curentului"... Si mi-am amintit de o sintagma specifica uroculturii: jet mijlociu. Ca sa va lamuriti, iaca:

"Pentru adulti
Se recomanda prima urina de dimineata sau urina dupa staza vezicala de minim 4 ore.
Se face toaleta riguroasa a regiunii urogenitale cu apa si sapun (nu se utilizeaza substante sau solutii dezinfectante) si se sterge regiunea cu un prosop curat sau compresa sterila. La barbati se recomanda ca toaleta locala sa se efectueze cu decalotarea glandului.
Se recolteaza o cantitate de cca 20 ml de urina din jetul mijlociu direct in recipientul steril (primul jet se lasa sa curga in toaleta).
Recipientul steril se deschide inainte de mictiune, iar pe perioada recoltarii, capacul acestuia se pune cu gura in sus pe o suprafata curata."

Sursa: http://www.reginamaria.ro/ro/laboratoare/info/recoltare-probe-urina

Pana sa revin la hipsteri, doresc sa remarc urmatoarele:
- La barbati se recomanda efectuarea toaletei cu decalotarea glandului. Nu mi se pare corect sa se plece de la premisa ca decalotarea este posibila, in primul rand. Poate sunt oamenii circumcisi in felul lor, asa... In "regiune". Si cum adica riguroasa? Ce anume face diferenta intre o igiena riguroasa si una... frugala? 
- Primul jet se lasa sa curga in toaleta... daca sunteti acolo. Ca poate recoltez in creierii muntilor si n-am. 
- Si, mai ales, recipientul se deschide inainte de mictiune. Oare cati se pisa cu capacul pus (la recipient, desigur), dupa care dau drumul glandului decalotat care se zbate ca un furtun sub presiune scapat din mana, incercand sa scoata capacul recipientului, reusind cel mult sa colecteze jetul mic. Asta presupunand ca jeturile se denomineaza ca zmeii: cel mare, mijlociul si cel mic... Oricum, mare lucru cu urocultura asta. 

Siiiii, sa revenim la hipsteri! Daca urinatul se imparte in etape, rezultand primul jet, jetul mijlociu si cel... final, probabil, cu bonus "scuturatul" la barbati, cum dracu' sar hipsterii peste jetul mijlociu, ca mai mainstream decat asta nu stiu sa fie ceva, ad litteram. Dau primul jet dupa care si-o scutura direct, cu frison de scarba la gandul ca era sa le scape si mainstream-ul? Poate ne zice vreun "patit"...

Deci La Multi Ani, inca o data, ba doamnelor!

P.S. Hipsterii fac rafting pe malul raului, ca sa evite sa se dea cu caiacu' in mijlocul curentului, ca toti fraierii?...

6 comentarii:

 1. If 2 hipsters had sex , who will come first ? :D

  RăspundețiȘtergere
 2. With each other? U gotta be shittin' me. Everybody can do that... Cumming is also mainstream (at least for the guys... :D). Quite a challenge, actually...

  RăspundețiȘtergere
 3. Deci hipsterii nu face sex pt ca e mainstream ? Ei se inmulteste prin diviziune ??

  RăspundețiȘtergere
 4. Cand ma gandesc la sufletul tau asa il vad " Un strigat care chema umbrele indoliate sa I se alature in durerea ce il cumprinsese de atata amar de vreme si nu ii pasa ca deranja mormintele celor adormiti si uitati de cei mai multi dintre noi. Pana si lighioanele pamantului cele mai neinsemnate se ghemuisera prin colturi si tremurau neajutorate rugandu-se ca urletul sa piereasca, iar soarele triunfator sa revina pe cer. Din pacate era o zi ca oricare alta, numai copacii batrani se obisnuisera cu el si isi aminteau cu nostalgie de vremurile insorite de alta data.""Dintr-o plina de viata devenise o fiinta fara de speranta, incepuse sa creada ca pana si Dumnezeu a uitat-o si ca ranile sangerande nu i se vor mai inchide niciodata. Acum Nu isi mai dorea decat sa paraseasca aceasta lume, sa ajunga intr-un loc unde nu exista suferinta, unde toate grijele, ranile dispar. Isi dorea pacea pe care nu o mai avea, voria sa se odihneasca pentru ca din cauza taieturilor care nu incetau sa reapara, nu putea sa doarma. Era inconjurata de intunericul vesnic si nu stia ce putea sa faca ca sa aduca lumina in viata ei. Devenise o creatura mizerabila, plina de basici si cicatrci, cu alte cuvinte un cadavru viu intr-o stanca" Fragmentele imi apartin, dar nu am chef si nici timp sa le transform incat sa ti se potriveasca 99%. Intrebarea e urmatoarea: Cati au observat acest lucru?

  RăspundețiȘtergere
 5. Fataaaa!... You're creeping me out... Really?!

  RăspundețiȘtergere
 6. Deci esti un fel de Hipster Zombi ! Fiind primul de acest fel / tip / gen ? :D Ai devenit ceea ce nu iti place ! :D Vezi cum e cu doritul si grija ? :)

  RăspundețiȘtergere