sâmbătă, 24 septembrie 2011

Exorcizarea si Ilie Dobre

Un weekend pe masura cautaturii voastre va doresc!


Am inceput cu o urare de ramas bun. Atat.


exorcísm, exorcisme s. n. Ceremonie rituală, însoțită de rugăciuni, pentru alungarea demonilor din trupul unui posedat, dintr-o casă, dintr-un animal etc. sau pentru apărare împotriva spiritelor rele. ♦ Practică magică în descântece pentru a scăpa pe cineva de rele. – Din fr. exorcisme. 

Cuvantul cheie? POSEDAT! De ghiavol, bine inteles... sau inteles in sensul de bine? Sa nu divagam... Deci... posedarea are drept actiune opusa exorcizarea. Dar si deposedarea?... Eu nu-s microbist, dar tot am auzit de deposedarea prin alunecare, de exemplu. Si atunci... o ceremonie rituala, insotita de rugaciuni?


Ilie Dobre: Stimati ascultatori, suntem aici, pe terenul de langa Casa Poporului, unde se va ridica noua National Arena (respectiv Catedrala Mantuirii Neamului)!!!!!!! Vreme excelenta pentru deposedari, usor innorat, o temperatura placuta si peste 5000 de spectatori dornici sa vada un spectacol de calitate!!!!!!!! In acest moment adversarul sta in picioare la mijlocul terenului, o domnisoara buna cu draci (la propriu), daca-mi pot permite expresia de specialitate!!!!! Iata ca isi face intrarea si unsprezecele gazda, un sobor de inalti prelati in frunte cu capitanul de echipa, port-anteriul nationalei noastre, Preaexageratdeiesitdincomundefericitul Daniel!!!!!!! Se intoneaza un imn de slava, strofele 1,3,7 si 23543!!!!!!!!!Publicul este cuprins de extaz mistic si face valuri cuivoase!!! Daniel isi ridica straiele incarcate de aur (ce brand are! creca au cel putin 50 de kile), isi potriveste pasii ca un atlet la saritura in lungime, sprinteaza cu o vioiciune demna de un mirean dedulcit intr-ale fotbalului de maidan siiiiii!!!!!!! Stimati ascultatori, incredibil!!!! P.F. Daniel executa o deposedare prin alunecare de toata frumusetea, intr-un nor de praf!!!!!! Urlete inumane se aud, se da o lupta crancena la mijlocul terenului!!!!! Asteptam sa se risipeasca praful!!!!! Emotia ma gatuiesteeeeee!!!!! Siiiiii, siiiii!!!!!!!!!! Iata, stimati ascultatori, din norul de praf iese tanara combatanta care, trebuie sa spun, nu mai e deloc buna cu draci, e painea lui Dumnezeu!!!!! Dar ce se intampla?!?!!! Norul de praf se materializeaza, ia forma unui diavol!!!! Este dracu' gol, stimati ascultatori!!! DRACU' GOL!!! GOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooOOOOOOOOOOOoooooooooooOOOOOOOOL!!!!!!!! (juma' de minut, numa' bun de Cartea Recordurilor)...

Deci da...

Amin!

3 comentarii:

  1. Sau P.F.Daniel incheie deposedarea cu un amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin modulat si nazal, ca doar asa a invatat el la scoala de popi (Stefan Gheorghiu, piei drace!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si sa intre si IPF in Cartea Recordurilor, cu cel mai lung "Amin!" din istoria ortodoxiei...

    RăspundețiȘtergere