miercuri, 8 iunie 2011

Deodorant segregationist

Sa mirositi bine!

Nivea Black & White. Despre asta e vorba. O reclama aparent ok, fundamentata si convingatoare.Un deodorant cu care, daca te dai (nu zice nimeni ce se intampla daca nu te dai...), citez:"nu lasa urme albe pe hainele negre si nici urme galbene pe hainele albe. Negrul ramane negru, albul ramane alb!"

O sa incep cu sloganul de final, care, dupa parerea mea, descurajeaza casatoriile inter-rasiale. De ce negrul sa ramana negru si albul alb? Mulatrii ce-au?! Se stie doar ca metisii intre rase (cel putin la oameni) sunt cele mai reusite exemplare... Nivea astia sunt nemti? That would explain it... ;) 

Dar sa lasam consideratiile rasiale. Sa studiem putin enuntul in sine. Ce ne promit oamenii astia? Ca deodorantul nu lasa urme albe pe hainele negre si nici urme galbene pe hainele albe. Logic vorbind, acelasi deodorant lasa urme de culori diferite. Albe si galbene. Daca ar lasa urme albe peste tot, n-ar mai trebui sa ne facem griji pentru hainele albe. Dar ar trebui sa ne ingrijoreze hainele galbene, desigur, pe care ar ramane urme albe.... Si oricum, de unde stie deodorantul ce culoare au hainele? De unde stie ca ar fi cazul (daca n-ar fi asa performant) sa lase urme albe sau galbene? Oricum, nu inteleg daca, de fapt, deodorantul asta lasa urme sau nu! Ca daca nu lasa urme, ce drac de importanta mai are culoarea? Deodorantul care nu lasa urme, de niciun fel!!! Indiferent ce culoare au hainele. Nu cred ca n-ar fi profitat de ocazie sa tranteasca asemenea reclama, daca era adevarat. Deci lasa urme. Concluzia este ca au creat un deodorant atat de destept incat lasa urme in functie de culoarea hainelor. Urme negre pe hainele negre si urme albe pe cele albe.

N-ar fi, atunci, superb un deodorant cu o rola suplimentara in partea de jos, pentru reglarea culorii? Sau chiar cu o celula optica mica-micuta care sa ia o mostra de culoare de la hainele cu care esti imbracat si sa 'emita' automat in conformitate cu culoarea citita?

Oricum, de cand transpiratia calului a devenit un deodorant atat de putin interesant in materie de ce face el ca functie de baza? Chiar nu mai conteaza cum miroase, ci doar ce urme (nu) lasa? Nu mai inteleg nimic... Mai bine ma frec cu sapun de casa prin locurile sensibile si nu ridic mainile, ca sa evit situatia penibila ca cineva sa remarce ca am folosit un anti-perspirant. Which would be so lame...

Dixit!

P.S.: Daca chiar e... ar fi util un deodorant de genul asta sa te dai la pula si sa fi sigur ca nu te alegi cu pete albe\galbene pe chiloti nevinovat fiind. Daca o scuturi cum trebuie dupa ce te pisi si o stergi temeinic de draperie dupa ce te termini, esti in siguranta. Ca ar fi cam greu de justificat ca petele-s de la deodorant... in caz ca iti studiaza dusmanul de clasa lenjeria intima... Faptul ca anul asta nu se poarta dunga maro il lasam spre analiza si rezolvare specialistilor de la Nivea.

8 comentarii:

  1. :)))) de ce am ras ca nebuna?:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cauza (sau mai degraba datorita) conjunctiei a doi factori. Nu ti-a placut textul si esti masochista. Parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  3. masochista sunt. da' nu cre' ca e asta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Atunci sa-mi asum eu ca sunt sadic? :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Am revazut reclama... si dupa ce lauda deodorantu' vietii, filmuletzul se incheie cu... "Ce vor barbatii?!"
    De unde am tras concluzia ca Nivea e pizda!

    RăspundețiȘtergere
  6. Lasa Nivea...acum a aparut o alta reclama mai mult decat ciudata dupa mine, LadySpeedStick cu noul deodorant sau stick cum so chema "rezistent la apa"...cum naiba o fii si asta....am inteles poate fii foarte bun la plaja, piscina, ski nautic si toate sporturile astea de vara care implica apa; dar intrebarea mea, mai bine zis intrebarile pe care mi le pun eu asa in caliatea mea de muritor de rand: Cand faci dush..E tot rezistent la apa? Asta inseamna ca te protejeaza tot restul vietii? Oare au dat cei de la firma respectiva lovitura? Ne cumparam doar acest stick.....si nu ne mai trebuie altul...niciodata?
    Daca sunteti amabili si aveti raspunsuri la intrebarile mele....le astept cu interes....

    RăspundețiȘtergere
  7. A...si inca ceva ambalajul e chiar foarte "mov".....tipa din reclama e imbracata in mov.....sau purple.....ma rog voi stit mai bine....:))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am un televizor vechi de aproape 10 ani, marca Sonic (doh...) care a considerat ca si-a facut datoria si a decis sa dea coltul si sa mearga in raiul televizoarelor. Asa ca, pana imi iau altul... nu prea pot sa studiez reclama. Da' promit ca o sa incerc sa o gasesc, sa-mi dau cu parerea...

    RăspundețiȘtergere