miercuri, 1 iunie 2011

cadouri simple

membra purple hallo....cadoul lui pentru mine...neasteptat.....l-am primit zambind.....de ce a facut gestul asta?...treaba lui...eu am raspunsul care imi convine de minune....pentru ca ma vrea in lumea lui!......asa ca ....am venit!

8 comentarii:

  1. Imi asum eu marea responsabilitate, in calitatea mea de gazda, sa-ti zic bine ai venit! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bunaaaaaaaa, Evaaaaaaaaaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bunaaaaaaaaaaa, Verdeeeeeeeeee!!! ;) Multumim de vizita :) Stai jos, hai. Bei o cafea, ceva? Un pahar de apa minerala, ceva? Orice! Simt nevoia sa fiu o gazda buna...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eva, simt nevoia sa te cert. Nu de alta, da' ar merge un scandal in public... :) Deci verde te saluta pe tine si eu fac pe gazda! Ia te rog sa-ti asumi calitatile de partener aici pe blog si sa ai grija de prietena ta :) Pune de-o cafea si aprinde focul in semineu. Si pune vreo 3-4 cartofi la copt. :)) Si o fleica de porc atarnata de cuiele pentru sosetele de Craciun din gura semineului pentru mine, daca nu cer prea mult :) Iubita mea...(asta a fost asa, ca sa te conving... :P)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tava pentru colectarea grasimii care picura o pun eu :) Ma refer la fleica, in optimismul meu celebru de acum, vecin cu prostia... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. scandal in public, zici?!?!.....ma bag....e preferatul meu ..:)...am o veste pentru tine.....imi plac musafirii, dar sunt o gazda dezastru.....prietenii stiu de ce.....si de atata timp incat nu se mai sesizeaza.....dar , m-ai convins.....deci ....BUNA VERDE!

    RăspundețiȘtergere
  7. cat despre fleica si cartofi copti facuti la semineu....suna minunat!......dar avem o mica problema......ne lipseste pielea de urs din fata semineului!

    RăspundețiȘtergere
  8. E inca in padure, da' pana se rumeneste fleica fac o tura prin codrii frati si punem si un ceaun pentru o tocana de vanat, asa... Deja mi s-a facut foame!

    RăspundețiȘtergere