sâmbătă, 21 mai 2011

Cristi Chivu si realitatea(tv)

Mneatsa dinspre apus!

E primul text pentru blog dupa multa vreme, deci va fi unul de rahat :D Si primul scris efectiv pe blogul asta nou, deci unul minunat! Heh... sa lasam...

Stire pe realitatea tv: Cristi Chivu, capitanul nationalei Romaniei, la nici 30 de ani, se retrage de la echipa nationala, inainte de EURO 2012.

OK!! Chivu e un tip fain, dupa mintea mea... Unul din rarele cazuri cand un om ok si un fotbalist ocupa acelasi spatiu in acelasi timp. Si imi place de el. Problema e cu astia de la realitatea tv... Adica cum inainte de EURO 2012?! Puteau la fel de bine sa spuna ca s-a retras inainte de Cupa Africii! Sau de finala campionatului de golf d'ala pe cai, cricket, sau cum i-o zice, al Australiei!!! Era la fel de relevant pentru nationala Romaniei!

Deci: Cristi Chivu, un fotbalist de o calitate umana deosebita si, in acelasi timp, un om care stie cu mingea, s-a retras de la nationala de fotbal cu balonul rotund al Romaniei FIX inainte de campionatul intergalactic de impins bostani cu cozi de topoare pentru taiat frunzele de sfecla de zahar care urmeaza sa fie transportata pentru prelucrare la Fabrica de zahar Bod! Dixit!

P.S.: By the way... cand mai facem o cheta sa-i platim chefurile cu cocaina ale lu' Mutu (si mai ales efectele acestora...). Fac precizarea ca sunt un contabil care e un fel de anti-micorbist apatic.

P.P.S.: MuuuUUuuie DinaaaamooOOooOOOooo!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu