marți, 24 mai 2011

times new roman rullz

Bre, nu stiu de ce unii citesc si nu inteleg... Vizionati aici un articol minunat de pe Times New Roman, cu un comentariu idiot si doua raspunsuri, zic eu, rezonabile...

Caii din pădurea Letea vor fi adoptaţi de ţiganii care au camere libere

Cai_salbaticiŢiganii sunt dispuşi să adopte cai din pădurea Letea, deoarece au destule camere libere. Bulibaşa comunităţii de romi din Strehaia a spus că poate să ţină în palatul lui chiar şi douăzeci de cai, dintre care trei la el în dormitor. “Eu mai sforăi noaptea, dacă îi deranjează pot să ies afară, că am un cort în curte. Mie oricum îmi place mai mult în natură, că n-am murit, ca să stau între patru pereţi.”
Şi Carusel Potârcă, din comuna ilfoveană Ştefăneşti, are de gând să ia un cal. El are nevoie de animal ca să-l înveţe călăria pe fiul lui cel mic, George, împreună cu care vrea să-l şi culce. Carusel nu s-a hotărât încă ce nume să-i pună calului, însă preferă o variantă năstruşnică, precum Nicolae sau Mircea.
Ţiganii din Sibiu au făcut deja o listă de aşteptare pentru persoanele care vor să adopte cai. Fiecare ţigan se trece pe caieţel şi spune numărul de animale pe care e dispus să le ia. Întâmplător sau nu, acesta e numărul maxim de cai care pot fi înhămaţi la o căruţă, adică şasă cai frumoşi.

# lica 22-05-2011 15:07
cine poate sa ma informeze cum pot adopta si eu 2 cai sunt din suceava stau la curte si am posibilitatea sa-i intretin
 
# Wolf Larsen 22-05-2011 22:36
@lica: daca ai lasou si motocicleta ai putea sa i adopti cu fortza dar ar fi urat ... mai bine scrie o scrisoare de intentie la adresa primariei Letea ... ca sa fii sigur ca e totul in regula scrie si o varianta in limba rusa ... in caz ca nu raspunde nimeni dupa doua trei luni, lucru foarte probabil, ia o barca de la Tulcea pana la Letea si acolo mergi in padure si incearca sa convingi un cal sa mai gaseasca un prieten care vrea sa devina din lipovean moldovean si dupaia uraca i pe amandoi in barca si ia i cu tine. Daca nici asa nu merge lasa te pagubas.
 
# lebreanu 24-05-2011 20:59
hahahaahahahahahahaaaaaaaaaaaa aaa!!!!!! NUUU, sa nu se lase pagubas! daca nici asa nu merge, cu vorba buna, ma gandesc ca o solutie ar fi sa se puna bine cu boacterii locali si sa le puna girofar la bietele cabaline si sa le scrie cu lavabila pe coapse 'polis'. astfel, responsabilizate social, sunt convins ca vor deveni mult mai receptive la argumente din aria navigatiei. riscul ar fi sa inceapa sa necheze cand o vad pe udrea la tv: afara, afara, iapa ordinara!! Doh...
 
Dixit...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu