vineri, 20 mai 2011

De ce se razbuna femeile?

Mnaseara aghen!

Printre cele mai penibile momente/situatii/stari/pozitii & shit din viata unui barbat, pe langa burta peste centura, chelie, rupt filmul din 3 beri, pierdut gagica in favoarea unui lache cu bani, impotenta, balbe la examen, plecat de la intalnire ca te taie cacarea, rugaminti sa-ti sune telefonul sa te scoti de la un blind date, picioare puturoase in vizita la socrii (unde daca nu te descalti INAINTE sa intri in casa e ca si cum ti s-ar scula pula in biserica) si inca vreo 14564552467563453 de cazuri, sa le dea Domnu cu roaba la dusmani, (pauza de tras sufletul) se numara si delicatul moment cand te trimite prietena sa-i cumperi tampoane. Parerea mea…

Nu-i suficient ca te face sa te simti ca un…. hmmm… ca un ce? pffff…. ca un clown in cimitirul de ovule… ca… UN PROST! Nu-i destul. Simte nevoia sa se si distreze. Asa ca, in loc sa-ti dea indicatii precise si complete, iti pune la incercare cunostintele si iti arunca, asa, ca intre fini cunoscatori, un sec… ‘ia-mi si mie un pachet de olueiz mov’. Si tu… baiat salon, nu pui intrebari, si te duci, ca mielul la taiere…

Farmacie… pensionari semi-paralitici si purulenti, mame cu copii in brate… si un fraier. TU! Ajungi in fatza la coada, dupa 7 retete compensate si dupa ce ai invatat pe de rost (apropo… diferenta intre pe de rost si pederast: pe de rost e pe dinafara) medicamentatia pentru 34567 de boli, vezi prin gemuletz o privire apatica de cucuoana coafata perfect si simti in ceafa rasuflarea (printre ultimele) ale haitei de pensionari siiiii….. zici: un pachet de olueis mov. si vine intrebarea care te baga in cacat: cate picaturi?
CATE PICATURI?! who the fuck knows?! nu le-am numarat! o galeata, o cana, nu stiu!!! asa ca dai detalii ca la medic… e pe stop sau nu? a cata zi? se emit pareri (babele comenteaza acre: pe vremea noastra puneai niste vata in tifon si gata…) si primesti un pachet cu 4 picaturi desenate pe el…. o fi ca la picaturile pentru pus in nas? fuck it!

Ajungi acasa unde… dezastru!! NU DE ASTEA TREBUIA SA IEI!!! Mie imi trebuiau tampoane zilnice!!! Pffff… nasol… nici macar nu stiai ca nu e pe stop. Si se dezlantuie potopul. N-o mai iubesti! Nu-ti pasa! La inceput erai mai atent… Da’ asa sunt toti barbatii… Cedezi nervos si inmoi un tampon in vodca si incepi sa-l sugi ganditor… Oare ce au femeile cu noi?!

Cred ca totul pleaca de la momentul creatiei. Dumnezeu a facut femeia. Din coasta de barbat si fara prea multe modele in jur. Nu-i de mirare ca i-a iesit barbat… Se simtea nevoia unei improvizatii care sa o diferentieze pe cea care urma sa fie o ea. Nu un alt el… Si cum caldurile erau destul de mari in acele vremuri de dupa Big Bang… materialul se deforma. Ocazie cu care s-a simtit nevoia unei improvizatii pe teme sexuale. Nu de alta, dar benisul noului El se scurgea incetisor peste oo… Nervos, Creatorul smulse cu o miscare artistica coaiele bietului creat si i le lipi pe chiept. Mda… Doua umflaturi pe piept, o sula mica-mica si o gaura in loc de coaie. Sounds reasonable. Clar diferit de primul. Sa-i zicem Eva. NORMAL ca de atunci femeile simt nevoia sa astupe gaura respectiva cu diverse materiale/obiecte/organe. Si daca din cand in cand picam la rand la aprovizionare in acest scop, eu zic ca putem fi multumiti… Bine ca nu ne trimit dupa vibratoare. THAT would hurt!

PS: Suficient de feminist?

PS la PS: Nu-i bine… nu se poate sa se fi intamplat asa… Adica… sa mangai un el mutilat pe coaie, ca sa nu mai dezvolt discutii delicate despre sexul oral (cica asta ar fi dilema cainelui care se linge la pula: acum eu dau sau iau muie?)?! Cam naspa. Femeile sunt frumoase si au SANI si o cavitate virtuala cu ciucure in frunte de tot respectul… Mov? 3 sau 4 picaturi? Acum dau fuga sa le iau, draga mea… NOOOOOOOT!!!!!

2 comentarii:

  1. Tin sa fac precizarea, de bun simt, de altfel, ca Eva din aceasta postare nu are nicio legatura whatsoever cu Eva din postarea 'de ce asa?'. Desi a recunoscut intr-un tete a tete dixcret ca s-a razbunat si ea asa... Ma rog, deci nu-i aceeasi persoana! Asta conteaza! Dixit!

    RăspundețiȘtergere
  2. da....am recunoscut ca m-am "razbunat"(atentie la ghilimele)...dar eu am fost mai "dura"....aveam nevoie de OB-uri ( care sunt de la multe feluri....mini, normale si super....marimea referindu-se la abundenta)....imi cumpara mini cu precizarea " ca tu ai putza mica..." a fost ok...mi-a ajuns o cutie o jumatate de zi...suficient cat sa termin programul la serviciu si sa ajung la farmacie...

    RăspundețiȘtergere