sâmbătă, 21 mai 2011

Despre sex, numa’ de bine

Mneatsa,

Nu stiu daca ati remarcat o rubrica pe pagina noastra, numita ‘Da-ne o bere’. Acolo sunt reclame si daca lumea da click, noi castigam bani. Pana acum am strans vreo 10 dolari, deci suntem pe cale sa ne luam chiar vreo 10 beri, daca o sa putem sa scoatem banii astia in vreun fel. Da’ nu asta e ideea… Ideea e o reclama aparuta acolo. In momentul asta, e fix prima in lista.

Controleaza-ti orgasmul
EjaControl te ajuta sa ejaculezi cand vrei tu! Produs garantat 100%
www.EjaControl.ro
Sa si citam cate ceva de pe site-ul cu pricina…
EjaControl este un produs natural din plante medicinale si vitamine, in forma de capsula. Ofera solutionare instanta pentru controlarea ejacularii (premature sau intarziate). Indiferent daca suferiti de ejaculare precoce sau de ejaculare retardata (intarziata), sau doriti doar sa prelungiti actul sexual, produsul ideal pentru dvs este EjaControl. Are o formula speciala care actioneaza rapid in creier si da control 100% barbatului asupra ejacularii. Administrat cu 45-60 de minute inainte de actul sexual, se dizolva repede in organism, si ofera exact ce-si doreste fiecare barbat: control asupra ejacularii, partide sex de lunga durata, cea ce are ca urmare cresterea placerii pentru ambii parteneri sexuali.

Sa incercam sa intelegem… Ca ejacularea precoce este pentru mine un etalon de viteza si mi-ar parea rau sa-si piarda semnificatia… ma rog… trecem peste… Desi… n-o sa mai pot sa zic: ‘Ce zici ce repede m-am intors de la cumparaturi? Sunt mai rapid ca ejacularea precoce!’ Dar… ejacularea retardata?! Cam multe contradictii… S-o luam in ordine inversa. Daca cleentul sufera de ejaculare retardata, e putin probabil sa isi doreasca partide de sex de lunga durata. Suspectez ca da din cur si se intreaba… ‘oare nu se mai termina odata?’ De unde stiu ei ca o partida de lunga durata are ca urmare cresterea placetii pentru ambii parteneri sexuali? Din experienta mea de misogin nerecunoscut… barbatii nu dau doi bani pe durata. Credeti ca in focul actiunii un barbat e preocupat de control si de felul in care combinatia aia naturala de plante medicinale si vitamine ia in stapanire creierul lui si el devine o masina de ejaculat la comanda?! Chiar… Care o fi comanda? Ejac!! ? Si de unde dracu stie el cand e cazul?! Il ajuta tipa?
Oare pastilele astea au efect, asa, de aiurea? Mergi pe strada si vezi o gagica buna… si-ti da prin cap… ar merge o ejaculare… HAP, pastila, viraj dreapta dupa chioscul de ziare, comanda rostita printre dintzi (EJAC, madafaca!!!), pauza scurta (si linistita, la ce zgomot e pe strazi in mod normal) si revenire in trafic, zambitor, cu o privire usor bovina, gata sa recomande oricui EjaControl.
Intrebari imi vin in cap cu duiumul… Daca dai comada de ejaculare si in ultimul moment te razagandesti?! Apesi EjaCtrl+Del? De ce e nevoie de 45-60 de minute inainte de actul sexual? De unde stii cand o sa se intample? Si de ce 45-60? Ai 15 minute marja pentru ejaculare? De unde stiu astia de la EjaControl cat dureaza preludiul?! Daca se pupa cu aia pana trece efectul capsulei? Si de ce se cheama capsula? cappula ce avea?

Oricum, barbatii au o singura chestie in cap, in timpul actului sexual. Oare unde termin?! Nu cand! Credeti ca mai e loc in creierul lui (cine dreaq e LeBrein?!) pentru control si alte ierburi medicinale? UNDE?! UNDE TERMIN!?!??! Medicamentul asta minune e pentru femei. Ala pentru barbati trebuia sa se cheme EjaTarget! Oferim Ejaculare la punct fix. 100% garantat. BULLS EYE!!! sau ma rog… variante… Ochiul soacrei pentru aia insurati, Gura dusmanilor pentru manelisti… etc, etc…

La revedere si ejaculare precisa va doresc domnilor, respectiv retardata, doamnelor… Auzi bre la ei, retardata… Eu nu sufar de ejaculare precoce! Ok, retardatule!

PS: FUCK YOU, RETARDS!! I CUM ON YOUR EJACONTROL PILLS! HAHAHA

Un comentariu:

  1. copilash, n-ai gandit bine. e facuta mai mult pt femei si ca sa mai urce barbatul pe scara mintala a femeii.. de exemplu : club/bar etc..gagica buna, o agati, cand vezi ca treaba promite si ca vrea la tine sau la ea inghiti pastilutza.iei taxiul si tzup la ea, bagi un preludiu calumea nu 5 minute ca fraierul (stiu, barbatii nu prea au nevoie de preludiu, dar noi avem nevoie) si mai acoperi constructiv vreo 20-25 de minute si inacelasi timp, tipa se felicita ca a dat peste un tip care merita.deci taxi= preludiu= pastila isi face efect si dupa aia ai verde si ii dai start la treaba.

    RăspundețiȘtergere